odes pathcross 1000 fekete

Az ODES ATV-ket az USA-ban tervezik és fejlesztik. A gyártás a legmodernebb gépeken és a legújabb generációs ipari robotokon történik.
A nagy teljesítményű motorok teljesen saját gyártásúak. Az ODES szakemberei a motorblokk nyersanyagától a kész motorig teljes egészében saját gyárukban állítják elő ezt a modern erőforrást. A 800 V2 EFI motorokat UTV-kben és motoros szánokban is használják. Pontosan ott, ahol nagy motorteljesítményre és hosszú élettartamra van szükség.

A műanyag alkatrészek és a vázak szintén házon belül készülnek, magas fokú vertikális integrációval. Ennek eredményeként a járművek látszólag egy darabból készülnek, és megfelelnek az európai vásárlók legmagasabb elvárásainak.

Így készülnek a nagy teljesítményű ATV-k.

Az ODES az USA-ban elért hatalmas sikerén felbuzdulva most Európában is megkezdi működését. Különösen a messzi északon, ahol az ATV-k a mindennapi élet szerves részét képezik, az ODES járművek már bizonyítottak a kemény napi mezőgazdasági és erdészeti munkában.

2023 óta mi – a Palkó Péter Bt. – örömmel vagyunk Magyarország általános importőre és forgalmazója, és az ODES-szel együtt kiváló minőségű járműveket kínálunk.

ODES – nagy teljesítményt jelent nagyszerű áron.

odes pathcross 1000 fekete